… pentru care nu gasesti sa schimbi fise la intrarea in Carrefour

1. Pentru ca managementul Carrefour este preocupat de conditia fizica a clientilor. E mai sanatos sa cari un cos de mana, de fapt recomandarea lor este sa folosesti chiar doua pentru un mai bun echilibru. Exercitiul solicita muschii bratelor, ai spatelui, ai umerilor si chiar si creierul care se chinuie sa nascoceasca zeci sau poate chiar sute de injuratori noi.

2. Pentru ca exista studii realizate de cercetatori britanici (evident) care arata ca impingerea carutului prin magazin are ca efect principal aglomerarea culoarelor, congestionarea zonelor din jurul caselor de marcat si de asemenea faciliteaza petrecerea unui timp mai mare in fata rafturilor ceea ce conduce la posibila aparitie a dilemelor vis a vis de alegerea unui brand, acest lucru crescand considerabil riscul depresiei, cunoscuta si ca maladia secolului XXI.

3. Pentru ca managementul Carrefour este preocupat in egala masura si de integritatea fizica a clientilor. Folosirea carutului poate conduce la aparitia unor situatii tensionate datorate blocarii culoarelor, furtului carutului plin de cumparaturi si de asemenea micilor accidente cauzate de ingramadeala de la casele de marcat, gen lovit cu carutul peste gleznele celui din fata. Carrefour doreste sa preintampine aparitia unor astfel de conflicte si prin urmare descurajeaza folosirea carucioarelor prin ingreunarea procuparii fiselor pentru acestea.

Astea sunt cele 3 motive la care ne-am gandit noi. Tu la ce te gandesti cand vrei sa iei un carucior de cumparaturi in parcare la Carrefour si nu gasesti fisa? Poti sa raspunzi in sectiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook sau Twitter!

Like This!


  1. atunci cand avem nevoie de foarte putine lucruri un carut chiar e inconfortabil si e penibil sa te duci la casa cu un carut in care ai 3 chestii pe care nu poti nici sa le iei in mana pentru ca intr-o mana ai geanta(in cazul femeilor) si cu cealalta nu ai indemana necesara pt a le tine.

  2. eu am o moneda din alta tara pe care o tin mereu in buzunar tocmai din aceste motive ca niciodata nu as gasi moneda de 50 bani cand am nevoie 😀 merge si cu moneda de 1 euro 😉 si asta cred ca rezolva totul.

  3. … pentru că tu, de fapt, vorbești despre intratea în întreg centrul comercial, nu în Carrefour. Dacă te referi strict la intrarea în hypermarketul Carrefour, atunci DA, fisele se află exact la intrare.

    Hypermarketul Carrefour este situat puțin mai în spatele centrului comercial iar parcarea este a întregului centru comercial, nu a Carrefour-ului. Nu cred că s-ar putea muta întreg hypermarketul mai la intrarea în centrul comercial pentru a avea fise exact la intrare :).

    Diferențe de precepție :).

  4. maria_borta

    La Carrefour-ul la care merg eu gasesti la Relatii Clienti un breloc cu fisa, pe care il primesti gratuit. Si tot la CRF la care merg eu nu gasesti carucioare, deoarece sunt imprastiate peste tot prin parcari, pe strada… si nimeni nu le strange (s-a renuntat la agentul care facea treaba asta, pt economie). Aici alergi dupa carucior prin parcare si il gasesti cu tot cu fisa…e mai rentabil pentru cumparator 🙂 Probabil 50 bani face efortul depus…:)




Lasă un comentariu