… pentru care sa nu suni la 112.

1. Pentru ca exista sanse mari sa ajungi vedeta de televiziune. Cel mai des la fata locului ajung 2-3 care de televiziune si cel putin 5 ziare. Am impresia ca astia au telefonul intepat la firul care da la 112, pe bune, exact cum ma intepam prin 93 la un vecin ca sa am telecablu. Si cum de obicei ai nevoie de politie, pompieri sau salvare atunci cand nu esti intr-o stare prea buna, evident ca nu vei nici telegenic sau fotogenic. Prin urmare nu te mai grabi sa formezi numarul decat daca esti pregatit sa apari la stirile de la ora 17.

2. Pentru ca primesti cele mai tampite raspunsuri exact cand nu le doresti. Exemplul cel mai elocvent. Sun la 112 sa anunt ca cineva a spart biroul asociatiei de proprietari din bloc si de la capatul celalalt sunt intrebat inapoi „dar cine a spart-o?”. Pai daca stiam, mai era nevoie de politie? Evident, pentru ca nu ma interesa prea tare, pufnesc in ras si de partea cealalta vocea foarte iritata imi spune sa fiu serios pentru ca pot fi acuzat de bla bla bla … In gandul meu zic, pai tu nu poti fi acuzata de prostie? Eu cel mult as putea fi amuzat si nu acuzat!

3. Pentru ca poti ajunge chiar tu in duba politiei desi in mod normal daca ai comis-o n-ai avea niciun motiv sa suni sa si anunti asta. Au patit-o niste romanasi de-ai nostri in Bulgaria cand au chemat politia sa reclame faptul ca li s-a furat masina din parcarea platita si supravegheata a hotelului. Politistii au venit au ridicat din umeri, romanii i-au filmat, politistii i-au saltat si pana nu s-a ajuns la consulat nu s-a rezolvat nimic. Pam pam! Fratii de la sud de Dunare nu se incurca si nici ai nostri baieti in albastru nu sunt prea departe. Been there, done that!

Astea sunt primele trei motive la care m-am gandit eu. Tu de ce crezi ca nu e bine sa suni la 112? Poti sa raspunzi in sectiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook sau Twitter.


  1. M

    Not bad! Take a look at the last part of the post and you’ll have de next three reasons!:D
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: