… pentru care sa ai o bufnita ca animal de companie.

1. Pentru ca ai sa fii singurul dintre prietenii tai care va avea ca si animal de companie o pasare rapitoare. Asta bineinteles daca nu cumva ai vreun prieten care detine un condor sau un uliu. E drept ca din moment ce o vei tine in casa, nu va rapi ea prea multe dar instinctele nu se pierd. Vei avea probleme pentru ca te va trezi noaptea cu zgomote ciudate dar daca ii dai drumul prin casa sigur te va pazi de soareci sau alte rozatoare care ar putea sa te atace prin somn. Asta evident daca nu te va ataca chiar ea. :))

2. Pentru ca, spre deosebire de alte animale, nu are nevoie de atentie pe timpul zilei cand esti plecat la servici. Este animalul perfect pentru ca este nocturn iar in timpul zilei doarme. E drept ca e un pic creepy pentru ca doarme cu ochii deschisi si ai mereu impresia ca e cu ochii pe tine dar e posibil ca acest lucru sa te motiveze. Vei fi cu siguranta mai concentrat pe ceea ce faci daca stii ca mereu te urmareste cineva, mai ales ca majoritatea au si o figura tipica de zici ca au ceva mereu sa-ti reproseze. Iar daca se plictiseste noaptea poti sa-i iei un lenes ca si prieten pentru ca si astia sunt la fel de nocturni. Uite la asta cum se fereste de lumina? Ain’t that cuuuute … :))

3. Pentru ca poti invata breakdance insa nu-ti recomand sa incerci faza cu rotitul capului. Se pare ca e ceva ce numai bufnitele pot face. In rest, daca o urmaresti cu atentie poti sa devii un al doilea Michael Jackson. De aici si pana la premiul cel mare de la Romanii au talent nu mai e mult. Eventual, poti sa iei bufnita cu tine ca sa-l sperii pe Mihai Petre. Incearca s-o antrenezi aratandu-i o poza cu el si inraieste-o zilnic. Poate fi foarte amenintatoare, crede-ma. Uite!

Cred ca e cel mai ciudat post de pana acum dar duminica imi vin si idei ciudate. Si nu uitati … astea sunt primele trei motive la care m-am gandit eu. Tu ce animal de companie crezi ca ti se potriveste cel mai bine? Poti sa raspunzi in sectiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook sau Twitter.


  1. Pentru ca ii poti da numele Spiridon.

  2. 2878

    Pentru ca poti fi la fel de ‘cool’ ca orice elev de la Hogwarts (parca?). Si daca e aurie e mai ‘shukara’ ca lui Potter.

  3. Iuli

    Apropo de bufnite si Harry Potter… exista o specie pe cale de disparitie in India, daca nu ma insel. Uite si un link:

  4. BS

    Bufnita e simbolul intelepciunii. Pasarile astea sunt deosebit de frumoase, indiferent de specie. Eu chiar le aud cantand foarte frecvent, cred ca e un cuib sau ceva in apropierea blocului meu, sau poate le place the neighborhood:P… Anyway sunt departe de a fi creepy, sunt beautiful! Thumb’s up for the theme:)…
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: