… pentru care sa ai rabdare.

1. Pentru ca lucrurile bune li se intampla intotdeauna celor care asteapta. Evident, nu trebuie doar sa astepti. Trebuie sa mai si faci cateceva pentru ca altfel ajungi ca preotul care astepta si se ruga sa castige la Loto dar nu punea niciodata bilet. Totusi, nu astepta prea mult pentru ca se pare ca vine sfarsitul lumii si e din ce in ce mai aproape. Azi un cutremur, maine o eruptie vulcanica si incet incet se reface scenariul din 2012 si nici nu suntem chiar asa de departe de anul cu pricina. Evident, e posibil sa aiba si tipul asta dreptate.

2. Pentru ca, din vechime se stie „cu rabdarea trecem marea”. S-ar putea sa ne ajute si tsunami-ul creat azi in urma cutremurului si in felul asta ajungem si noi pe meleaguri mai bune, adica in USA unde sunt toate oportunitatile din lume. Lui Moise i-a iesit dar asta nu inseamna ca ne iese si noua, dar e posibil ca fiecare dintre noi sa aiba puterile lui. Moise a despicat-o, acum probabil altul s-a gandit sa o ridice deasupra si sa treaca pe dedesubt. Mai stii …

3. Pentru ca odata si odata tot vine vremea ta. Pe principiul asta poti sa stai linistit ca pana la urma se intampla. E cam din aceeasi categorie cu „lasa ca iese soarele si pe strada ta”, „ce-i al tau e pus deoparte” si cu alte cateva. Nu trebuie decat sa te intinzi in pat, sa dai drumul la televizor si sa te relaxezi. Cu siguranta vei avea de indata tot ce-ti doresti: succes nemasurat, masini tari, o casa meseriasa, o nevasta super, amante, prieteni si multe lucruri la care visezi. Asta de indata ce vei fi adormit, desigur. :))

Astea sunt primele trei motive la care ne-am gandit noi. Tu de ce crezi ca e bine sa ai rabdare? Poti sa raspunzi in sectiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook sau Twitter.

Reclame

  1. Hehe, foarte tare. Bun asa
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: