… pentru care sa nu forwardezi mailuri.

1. Pentru ca cei carora le trimiti le-au primit deja probabil odata cu tine insa tu nu te mai obosesti sa vezi daca in amalgamul acela de adresa intre care se afla adresa ta se mai afla si ale lor. Si pentru ca sunt niste prieteni buni, o sa ti le trimita si ei tie inapoi ca sa vezi cum e, ca doar nu te-ai ostenit degeaba. Unii o sa ti le trimita inapoi la fel cum le-ai trimis si tu lor ca doar sunt prietenii tai si vorba proverbului, cine se aseamana se-aduna. Right?

2. Pentru ca, sper eu, fara intentie, dai mai departe adresele tuturor prietenilor tai si asta pentru ca n-ai invatat sa folosesti optiunea BCC (blind copy carbon) iar acestea vor ajunge cu siguranta in inboxul cuiva care o sa va spamuiasca de o sa va ia naiba si n-o sa stiti de unde are adresele voastre. Prin urmare cand o sa ai mailul plin de oferte pentru penis enlargement pills si jucarii sexuale sa nu te miri sa injuri ca filtrele de spam nu functioneaza. Ai putea totusi sa fii bucuros ca ai reducere 73% la viagra.

3. Pentru ca nu prea ne pasa de ponturile si trucurile despre telefoane mobile, despre retete magice si despre lumea vazuta in 60 de secunde. Avem oricum mii de minute si nu vrem sa aflam cum sa vorbim gratis, daca ne fura telefonul nu ne intereseaza daca cel care ni-l ia nu mai poate vorbi de pe el atat timp cat nu ni-l si returneaza si am prefera sa vedem lumea live si nu intr-un powerpoint cu muzica enervanta si efecte „speciale” deosebite. Prin urmare scoate-ne din lista ta de mail si nu ne mai obosi! Stim!

Astea sunt primele trei motive la care ne-am gandit noi. Tu de ce dai forward la mailuri stresante? Poti sa raspunzi in sectiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook sau Twitter.




    Lasă un comentariu