… pentru care sa-i dai papucii de Valentine’s Day

1. Pentru ca urmeaza trei saptamani in care sunt sigur ca ai vrea sa fii singur/singura. Poimaine e overrated-ul Valentine’s Day, peste 2 saptamani ai 1 Martie si peste inca o saptamana ai 8 Martie. Daca esti fata, te-ai scos, 8 Martie iese in schema. Pfai, era sa uit, Dragobetele, scos si el de la naftalina de curand, ca deh, nu e frumos doar sa importam de la americani, tre sa mai avem si noi de-ale noastre. Prin urmare ai 3-4 momente in care tre sa te prezinti frumos cu cadou/flori/martisor/cadou/flori/etc. Nu ca n-ar fi frumos sa le dai persoanei iubite dar nu ti se pare ca toata perioada asta e fake?

2. Pentru ca in perioada asta exista sanse mari sa auzi teh „L” word. Nu e nicio situatie mai penibila decat momentul in care ti se spune treaba asta si tu nu ai ce sa zici inapoi. Reactiile sunt multiple si contradictorii: stai si te uiti aiurea pe pereti, te buseste rasul, iti vine sa fugi, etc. E un moment prea tampit si acum ai sansa sa-l eviti. Ii dai flit si te impaci dupa 3-4 zile cu textul „am glumit, nu mai fi nebun/nebuna”. Nu garantez ca merge dar poti incerca. :))

3. Pentru ca sunt atatea petreceri de Valentine’s Day pline de doritori/doritoare de combinatii si tu stai si te uiti fara sa poti sa pui mana. Stai ca tristul/trista de mana cu „marea iubire” cand oricum de fapt n-ai vrea sa fii acolo. Te gandesti numai cum sa faci sa pleci mai repede acasa. De altfel e si logic, tu ai castigat deja premiul, pentru ce sa mai joci la loterie?

Astea sunt cele trei motive la care ne-am gandit noi. Tu de ce i-ai dat papucii de Valentine’s day? Poti sa raspunzi in sectiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook sau Twitter.


 1. syl88

  A da papucii de Valentine”s e la fel de fake ca si a cumpara inimioare/bombonele/floricele.

  Daca te simti ca in cele 3 motive descrise, cam orice alta zi e la fel de buna pt a da papucii si a nu te mai impaca dupa 3-4 zile pentru ca oricum nu aveai ce cauta langa persoana respectiva in primul rand (daca te simti asa de nasol, daca nu simti nimic, daca visezi la altcineva…ce naiba mai cauti langa ”marea iubire”????).

  Cel mai bine e sa ajungi la un armistitiu cu ”inamica” gen..decat sa iti iau 3-4 prostioare pt fiecare din zilele mentionate mai bine iti iau o singura chestie care chiar sa te bucure si eventual alegi o zi neutra in care sa ii dai codoul ceva gen nush cate luni impreuna sau ziua ei sau..ziua cadourilor fara motiv.

  Mai exista varianta sa invoci anumite practici din anumite zone ale tarii (N Moldovei, Bucovina) in care traditia cere ca baiatul sa primeasca de la fata semne de primavara si iubire si poate primesti si tu ceva.

  Bafta la despartit, iubit si mai putin cadorisit.

 1. 1 Tweets that mention … pentru care sa-i dai papucii de Valentine’s Day « Trei motive -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Adrian Monoranu, treimotive. treimotive said: pentru care sa-i dai papucii de Valentine's Day. Enjoy and RT daca iti place! 🙂 http://bit.ly/dPLdJf […]
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: