… pentru care sa citesti ziarele.

1. Pentru ca poti afla in „exclusivitate” cele mai mari si mai ascunse secrete. Dar ai grija sa nu spui la nimeni daca vrei sa fii in avantaj. Uite, de exemplu, eu ieri am aflat ca familia vrea sa-l protejeze pe Serban Huidu si sa nu-i spuna ca a murit soacra-sa. Bineinteles, el nu citeste ziarele pentru ca e in Austria si cu siguranta nu va afla. Sunt sigur ca e safe sa pui asta pe prima pagina din ziar mai ales ca cica si site-urile romanesti nu se pot accesa din Austria. Sau se pot?

2. Pentru ca desi mai toate stirile publicate sunt negative, in final poti sa ajungi ca vezi totul foarte roz. Normal, trebuie sa ai nitica rabdare si sa treci prin starea de depresie care te cuprinde din cel putin doua motive  (mai intai vestile proaste si apoi greata fata de incompetenta „ziaristilor”). Acum ai un motiv sa te duci la un psihiatru si de aici pana la starea de exaltare mai e doar o reteta cu anti-depresive. So, de ce sa te chinui cu pastile de slabit ce contin amfetamine sau cu saruri de la magazinele de vise? Citeste presa in fiecare zi si in final ai sa obtii marfa de calitate superioara! :))))

3. Pentru ca poti sa-ti imbogatesti cunostintele de anatomie, atat cea feminina, cat si cea masculina. Acum depinde cum arati si la ce te uiti pentru ca poti sa dai si in depresie. Dar nu-i bai ca efectul de la punctul 2 e benefic pentru toata lumea, mai ales pe timp de criza. Revenind la subiect, ai ocazia sa vezi toate tipurile de tate, posterioare, pectorali, bicepsi si alte dotari. Si vorba unui celebru contemporan … e frumos da’ nu prea! Nu toate sunt chiar de calitate deosebita si asta ne face sa coboram standardele. Nu e bine!

Astea sunt cele trei motive la care ne-am gandit noi. Tu de ce citesti ziarele in fiecare zi? Poti sa raspunzi in sectiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook sau Twitter.

Reclame

  1. Mihaela Filip

    „E frumos, da’ nu prea!” :))))

  2. Alexandra

    Asta a fost si primul meu gand cand am citit cancan-ul cu stirea respectiva 🙂
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: