… pentru care e bine sa ai carte.

1. Pentru ca n-ai sa poti juca niciodata la loto si prin urmare n-ai putea sa castigi. De fapt nu e un lucru chiar asa de rau, pentru ca a juca la loto e ca dracu, si am demonstrat asta mai devreme azi. Totusi gandeste-te ca fara sa stii sa citesti ai putea manca o gramada de alimente expirate, s-ar putea sa ajungi la spital si chiar sa dai ortul popii. E periculos sa nu stii sa citesti azi.

2. Pentru ca s-ar putea sa furi 1 milion de euro si sa nu-ti dai seama, analfabet fiind. Ai putea sa intri intr-o casa nelocuita, tu gainar de rand fiind, sa furi ace, brice si carice si sa-ti puna Dumnezeu mana in cap. Gasesti o valiza cu bani, o iei, imparti banii cu complicele pe din doua asa din ochi ca deh, nu stii sa numeri, fugi repede la tine la tara, te duci la crasma, dai cu bani in lautari si aia te dau in primire mai departe. Apoi ajungi de rasul lumii cand te salta politia si tu nici macar nu stii ce-ai furat si te vede o tara intreaga. Nu mai bine ramaneai la scoala cand trebuia?

3. Pentru ca in Romania, slava cerului, filmele nu sunt dublate. De fapt sunt, dar doar alea pentru copii asa ca s-ar putea sa te uiti la desene animate si la Hannah Montana toata viata. Altfel, n-ai sa pupi Lord of the Rings, Razboiul Stelelor si alte trilogii celebre. Ai sa stai sa te zgaiesti la televizor si n-ai sa pricepi o iota in timp ce probabil cei din jur se vor prapadi de ras.

Astea sunt cele 3 motive la care ne-am gandit noi. Tu de ce ai ales sa ramai la scoala cand a trebuit? Poti sa raspunzi in sectiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook sau Twitter!


  1. Un alt motiv pentru care e bine sa ai carte este ca poti sa vii cu propriile replici de agatat, fara sa pari un taranoi obosit 🙂

  1. 1 … pentru care trebuie sa ai patratele. « Trei motive

    […] cu Kilo-Joulii. Si de asemenea n-ai sti cum sa imparti un milion de euro decat pe culori. Oare aia de l-or furat aveau […]
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: