… pentru care Papa a binecuvantat retelele de socializare

1. Pentru ca era ultimul teritoriu unde nu-si bagase religia coada. Adevarul e ca daca stai sa te gandesti, nu e o idee prea rea. Acum vreo cateva luni am primit un mail in care mi se spunea ca Jesus ma urmareste pe twitter si nu de mult am devenit si prieteni pe Facebook. De atunci m-am hotarat sa scriu numai chestii de bine. O fi stiind si Papa ceva.

2. Pentru ca totul este despre cota de piata si trenduri. Probabil in curand vom vedea si propaganda prin intermediul retelelor de socializare. Si-asa religia musulmana nu e prea de acord cu aceste retele, prin urmare de ce sa nu ataci un teritoriu ignorat de altii. E un fel de joc de Go. Sunt curios cand o sa se aseze la masa si Dalai Lama.

3. Pentru ca Papa a vazut filmuletul de mai jos si i-a placut atat de mult incat s-a gandit ca ar putea face toata biblia intr-o versiune digitala. Sunt curios cand o sa apara si cate view-uri o sa aiba.

Papa 2.0 pare sa fie o stire destul de in voga. O fi avut el motivele lui. Eu astept motivele tale in sectiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook sau Twitter.

Like This!


 1. Ioana

  Papa Benedict are profil de facebook. Astept cu interes ziua in care va scrie In a Relationship. Sa nu uitam ca in urma cu ceva timp a recunoscut ca Vaticanul e plin de homosexuali…

 2. Ioana

  Ar fi problematic sa nu fi vrut Jesus sa ii accepte prietenia..

  http://www.facebook.com/profile.php?id=1001404081

 3. intr-adevar pentru ca era ultimul loc in care nu-si bagase religia coada; saracul homer simpson a fost declara catolic.
  Nu stiu…
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat: